2011. március 17., csütörtök

Meleg pici zug

Bejegyezte: Inka dátum: 17:36
Az ember legszívesebben összegömbölyödne ebben az ítéletidőben. Fúj a szél, szakad az eső, hideg van, és sötét, tisztára, mint a Százholdas pagonyban. Lehet, hogy nem árt, ha beszerzek néhány mézes csuprot??? Biztos ami biztos alapon, ha a „víz víz víz csak jött jött jött” részhez érünk.

Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele Kedves Olvasó de én ilyenkor, vagy lusta macska ösztöneimet élem ki, és szunyókálok teljes szívvel, vagy bekucorodok a kicsi sarkomba, beburkolózva egy jó meleg takaróba, forró teát kortyolgatva, és vagy nézek valami lélekvidítót, vagy olvasok valami igazi kikapcsolódást nyújtó „molytáplálékot”. Amiben legalább süt a nap, kék az ég, és mindenhol béke honol. Na jó egy kis cselszövés, árulás, gyilkosság is belefér, a lényeg, az hogy átteleportálódj legalább lélekben, és ott süttesd, vagy olvasztgasd magad egy darabig.

Mindenkinek ajánlom ezt a megoldást, aki megteheti, és hasonlóképpen érez, az időjárás, az univerzum, és minden hideg nedves dolog iránt, mint én, vagy azonos véleményen van az esernyővel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Inka firka Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei