2011. március 6., vasárnap

Új hónap, új szerelmek

Bejegyezte: Inka dátum: 23:55
Szerintem, aki szereti J.R. Ward-ot, és egyúttal a Fekete tőr testvériséget is, annak nem lesz ismeretlen a következő fanvideókat készítő nőszemély, Calanthaa. Az ő videói azok, a számtalan rajongói alkotás közül, amiket a leginkább preferálok. És nem csak a könyvek, és azok karaktereinek kiválasztása tekintetében van rendkívül jó ízlése, de zenei téren is hasonló húrokat pendít meg, mint én… öööö vagyis hasonló ízlésvilággal van megverve, mint én.
            Mindegy a lényeg az, hogy neki köszönhetek most néhány gyöngyszemet, és egyúttal a hónap kezdő kedvenc korongját is, Balligomingo - Beneath The Surface albumát, és egyben az egyik pillanatnyi kedvenc számomat, a Heat-et. Egyszerűen lehetetlen abbahagyni a hallgatását, a mostani könyvemhez pedig nagyon is passzol, asszem, ezek a dalok lesz a Vámpír Akadémia 4. hivatalos melódiái számomra.
            Másik két szerzemény szintén az ő általa készített videók aláfestő zenéi: Hess is more - Yes boss, valamint Finger Eleven – Paralyzer-je. Egyszerűen jók, és kész.

      Filmvárós listám egyik darabja a Sucker Punch , és videótalálatok között fellelhető az OST zenéi között Lords Of Acid -  Crablouse című száma is. Aki ütős zenére vágyik tudom ajánlani, a filmmel együtt, ami nem is olyan sokára március 24.-én meg is jelenik. De erről majd máskor….

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Inka firka Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei