2012. szeptember 16., vasárnap

Már majdnem tökéletes A szukkubusz éjszakája

Bejegyezte: Inka dátum: 22:12


Az idei év legjobb fantasy kötete nálam egyértelműen a Richelle Mead Georgina Kincaid sorozatának nyitó kötete A szukkubusz dala lett. Egyszerűen imádtam, és fájt letenni a kezemből. Így amikor a kiadó blogján feltűnt a folytatás az őszi megjelenések között, repesett a szívem. Most pedig a már 99%-ban befutó könyvborító is megérkezett. A könyv október környékén várható, Laurell K. Hamilton Merry Gentry-sorozatának hetedik kötete mellett, mely az Elnyel a sötétség címet fogja viselni. Merry mellett az év végén Anita is támad, mivel a Végzetes flört után újabb Hamilton mini jelenik meg, méghozzá november 22-én Micah.

Georgina újabb kalandjaiból már kaptunk egy csöpetnyi ízelítőt az első kötet végén, azonban a folytatásra sem kell sokat várni, hiszen már mindjárt itt van október!

Ha te is megveszekedett szukkubusz fan vagy, ajánlom figyelmedben a facebookon Georgina Kincaid Hungarian Fan Page oldalát, ahol minden friss infót megtudhatsz a nemsokára megjelenő könyvről és még többet kaphatsz Georginaból.

1 megjegyzés:

martinelli on 2012. szeptember 19. 17:25 írta...

Kedves Inka!
A Vándorköny ajándék könyvlánc játékra szeretnélek meghívni téged és az olvasóidat is. További részletek itt http://olvaso-naplom.blogspot.ro/2012/09/vandorkonyv.html

Mindenkit szeretettel várok.

Megjegyzés küldése

 

Inka firka Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei