2011. április 29., péntek

Új Anita kötet!! Laurell K. Hamilton: Fogat fogért

Bejegyezte: Inka dátum: 16:08
A  június 2-6 között megtartandó82. Ünnepi Könyvhét és 10. Gyermekkönyvnapokon megjelenik az Agave kiadó több könyvújdonsága is. Köztük L.K.Hamilton 16.-ik Anita Blake kötete is.
A borító nem nagyon nyerte el a tetszésemet első látásra. Valahogy nekem túl zöld. Olyan mint egy túlburjánzott esőerő, amiben még a "cica" sem tud meglapulni a világító aurája miatt. Bár még a sorozattal mindig le vagyok maradva, így azonnal nem tudom a kezemben tartani, mégis jó érzés, hogy eggyel több kötetre vethetem magam nyáron.:o)
A történet:
"Anita Blake-nek St. Louis-ból ezúttal az egészen távoli, 2600 kilométerre fekvő Las Vegasba kell repülnie szeretett vámpírjai és vérállatai mellől, hogy eleget tegyen egy meghívásnak. A szívélyes meghívó postán érkezett egy levágott fej képében, feladója a sorozatgyilkos vámpír: Vittorio. Melyik nő tudna ellenállni ilyen ajándéknak, pláne, ha szövetségi rendőrbíró? Anita nem is habozik, bár gyomra eléggé émelyeg a repülőúton, három kollégájával a Bűnös Város táncosait és rendőreit tizedelő vérszívó nyomába ered. Az ő nyomában viszont ott liheg Minden Sötétségek Anyja, valamint Belle Morte, vámpírerejének origója."

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

már alig várom :D

Névtelen írta...

Már NAGYON NAGYON várom h kijöjjön és meglegyen imádom :D

Inka on 2011. május 17. 23:18 írta...

Én is szeretném!:oP De először még a sorozatot kellene folytatnom, hogy ezt beérjem.

Névtelen írta...

Nekem is :D most járok a lidérces álmoknál de ott vár a polcomon már a többi kötete. meg a Merry Gentrijé is. csak haladnom kell

Inka on 2011. június 3. 22:31 írta...

Akkor hasonló cipőben járunk! Én a Lidérces álmokat ott hagytam abba, hogy Richard benyitott a szobába. Amiért nagyot nőtt a szememben az ember! nem akarom én tudni, hogy mik történtek volna ott, ha nem teszi meg nekünk ezt a szívességet...

Megjegyzés küldése

 

Inka firka Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei